ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με δύο τρόπους, ηλεκτρονικά μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή διαφορετικά τηλεφωνικώς. Αναλυτικότερα:

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Αναζητήστε και επιλέξτε τα είδη της αρεσκείας σας και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών στις επιθυμητές από εσάς ποσότητες.. Προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή εγγραφείτε ως νέος πελάτης. Στο σημείο αυτό τονίζουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα «γρήγορης αγοράς» χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό με όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να θυμάστε κωδικούς και να κάνετε μελλοντικές αγορές ή παρακολούθηση των αγορών σας.

Σε περίπτωση που κάνετε κανονική εγγραφή και ουσιαστικά ανοίξετε λογαριασμό με το κατάστημα μας θα λάβετε ένα email που σας καλωσορίζει στο κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας επιλέγοντας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και πατήσετε «παραγγελία», θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία σας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς καθώς και πλήρη κατάσταση των ειδών που παραγγείλατε του συνολικού τους κόστους και του τρόπου πληρωμής αυτών.

Φυσικά όταν εμείς λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα 210 325 0458 – 210 271 7220, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Αποστολή στο χώρο σας

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος αποστολής – παραλαβής καθώς και ο πιο γρήγορος καθώς θα έχετε τα είδη που παραγγείλατε στο χώρο σας από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, σε περίπτωση δυσπρόσιτης ή απομακρυσμένης περιοχής η παράδοση χρειάζεται 1 έως 2 επιπλέον ημέρες. Η αποστολή γίνεται από εμάς σε συνεργασία με την εταιρεία courier Speedex. Οι αποστολές – παραδόσεις μας γίνονται προς κάθε προορισμό εντός Ελλάδος. Στον παρακάτω πίνακα είναι οι χρεώσεις των μεταφορικών:

1. Εντός Πόλης
Αποστολές βάρους έως 2 κιλά 2,30€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,70€
2. Από Πόλη σε Πόλη
Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά 3,50€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,80€
Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά 3,50€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,90€
3. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Προσαυξήσεις)
Υπηρεσίες Αντικαταβολής 1,80€
Προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας * 3,00€

 

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φόρος Φ.Π.Α. 24%.

* Δείτε αν η περιοχή σας θεωρείται απομακρυσμένη / δυσπρόσιτη εδώ.

Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας στη διεύθυνση Δημαράκη 20, Βοτανικός, Αθήνα, ώρες λειτουργίας 09:00 – 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Φυσικά επιλέγοντας αυτό τον τρόπο δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

Η εταιρεία μας σας δίνει το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

Να υπάρχει έγγραφη ενημέρωση για την πρόθεση και τους λόγους επιστροφής του προϊόντος με e-mail στο [email protected] ή στο Fax 211 7109 384.

– Να μην έχει εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

– Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προϊόντος και να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση, όπως όταν το παραλάβατε.

– Να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία κατά την αποστολή ώστε προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.

– Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι παραπάνω όροι επιστροφής περίπτωση κατά την οποίαν τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. H εταιρεία μας θα πραγματοποιήσει την επιστροφή χρημάτων με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Τυχόν προμήθειες ή άλλου είδους χρεώσεις βαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το τελικό ποσό της επιστροφής. Η ρήτρα αυτή δεν ισχύει για την περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας έγινε με ευθύνη της εταιρείας. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να επιβαρυνθεί με τις τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή προμήθειες, αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η επιλογή του τρόπου επιστροφής των χρημάτων θα γίνει από την εταιρεία.

Στην περίπτωση που έχει επιλέξει ο πελάτης την αγορά ενός υπέρυθρου πάνελ το οποίο φέρει εκτύπωση δικής του εικόνας, δεν μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην Εταιρεία.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της. Η ακύρωση γίνεται με έγγραφη ενημέρωση με e-mail στο [email protected] ή στο Fax 211 7109 384. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η αποστολή, το κόστος επιβαρύνεται ο πελάτης.