Τα φωτοβολταικά πάνελ της εταιρείας HT-SAAE θεωρούνται ως τα πλέον αξιόπιστα πάνελ καθώς χρησιμοποιούνται στις διαστημικές αποστολές της Κίνας.

Προλάβετε από 09/11 έως και 03/12 τα εξής φωτοβολταϊκά πλαίσια

:
:
:

ΜΕΡΕΣ : ΩΡΕΣ : ΛΕΠΤΑ : ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

To BLACK FRIDAY φέτος φέρνει μοναδικές τιμές στα ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταϊκά πλαίσια του σημαντικού κατασκευαστικού οίκου φωτοβολταϊκών πλαισίων HT-SAAE

Η HT-SAAE κατασκευάζει φωτοβολταϊκά πλαίσια από το 1960

Έκανε τα πρώτα βήματά της φτιάχνοντας φωτοβολταϊκά πλαίσια για αεροδιαστημικές αποστολές της Κίνας

Σήμερα συνεχίζει να είναι μοναδικός προμηθευτής της China Aerospace Science Technology Corporation και με όλη αυτήν την τεχνογνωσία, ερευνά και παράγει υψηλής ποιότητος μονοκρυσταλλικά και πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια ιδανικά για κάθε είδους φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.

Καινοτομία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών από το 1960

Η HT-SAAE είναι θυγατρική εταιρεία της China Aerospace Science and Technology Corporation

Το παράρτημα κατασκευής φωτοβολταϊκών της CASC ανεξαρτητοποιήθηκε με την ονομασία HT-SAAE, έχοντας όλη την τεχνογνωσία από την θυγατρική της εταιρεία, στις 28 Μαΐου 1998 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης αργότερα τον Ιούνιο (μετοχικός κωδικός 600151).

Σύμφωνα με διεθνής αναγνωρισμένους οργανισμούς, η HT-SAAE πέτυχε μια κατάταξη μεταξύ των 10 κορυφαίων Κινέζων προμηθευτών φωτοβολταϊκών πλαισίων. Για πολλά χρόνια η εταιρεία έχει αναγνωριστεί ως Κατασκευαστής «Tier 1» από την Bloomberg New Energy Finance (BNEF). Επίσης, Η HT-SAAE έχει επιλεγεί ως «Top Performer Manufacturer» στην βαθμολογία αξιοπιστίας της PV Module 2020 & 2021 της PVEL.

Γιατί επιλέγουμε τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της HT-SAAE

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Η πολυετής τεχνογνωσία στην κατασκευή των φωτοβολταϊκών πλαισίων επιτρέπει τα σημερινά φωτοβολταϊκά πλαίσια να είναι άριστα ως προς την κατασκευή τους και την απόδοσή τους.

Διαθέτουν διεθνής πιστοποιήσεις

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια διαθέτουν πιστοποιήσεις καλή λειτουργίας από τον Γερμαντικό πιστοποιητικό οίκο TUV Rheinland.

Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτο stock

Μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα όποια ποσότητα χρειαστείτε με το πάτημα 2 κουμπιών.

Φόρμα παραγγελίας για μεγάλες ποσότητες