Φωτοβολταϊκά συστήματα πρίζας

 

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα πρίζας είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία που επιτρέπει στους καταναλωτές να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο και να την καταναλώνουν απευθείας στο σπίτι τους ή στην επιχείρησή τους. Τα συστήματα αυτά αποτελούνται από ένα ή περισσότερα φωτοβολταϊκά πάνελ, έναν μετατροπέα (micro-inverter) και συνδέονται σε μια πρίζα της εγκατάστασης.

Έτοιμο προς χρήση

0% συμβάσεις και γραφειοκρατεία

Χωρίς κόστος εγκατάστασης (DIY)

Εύκολα επεκτάσιμο

Πώς λειτουργεί το σύστημα φωτοβολταϊκά στη πρίζα

1ο ΒΗΜΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τοποθετείτε τα φωτοβολταϊκά, το microinverter και τα παρεκλόμενα καλώδια μόνοι σας με πολύ απλά βήματα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Μετά την εγκατάσταση, το plug and play φωτοβολταϊκό σας σύστημα είναι έτοιμο να μετατρέψει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια για τις συσκευές του σπιτίου ή της επιχείρησής σας.

2ο ΒΗΜΑ

PLUG & PLAY

Αφού συνδέσετε το βύσμα Schuko του συστήματος σας σε μια πρίζα, μπορείτε να απολαύσετε αμέσως την ηλεκτρική ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια. Η ηλεκτρική ενέργεια ρέει απευθείας από το φωτοβολταϊκό στο μπαλκόνι σας στην πρίζα, με το μετατρεπόμενο εναλλασσόμενο ρεύμα να βρίσκει το δρόμο του στην πρίζα σας.

3ο ΒΗΜΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μόλις το ηλεκτρικό ρεύμα από το σύστημα του μπαλκονιού σας αρχίσει να ρέει στην πρίζα, τροφοδοτείται στο ηλεκτρικό δίκτυο του νοικοκυριού σας και είναι άμεσα διαθέσιμο για χρήση. Η ηλεκτρική ενέργεια ρέει αυτόματα στα σημεία του σπιτιού όπου χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Τα καλώδιά σας δεν έχουν καμία διαφορά εάν η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από το δημόσιο δίκτυο ή από το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα.

Στον παρακάτω οδηγό θα σας δείξουμε πως μπορείτε μόνοι σας να εγκαταστήσετε ένα τέτοιο σύστημα στο μπαλκόνι σας

Διαθέσιμα πακέτα "Φωτοβολταϊκών στην πρίζα"

Δείτε εδώ τα πακέτα που σας έχουμε ετοιμάσει με ετοιμοπαράδοτα υλικά επώνυμων κατασκευαστικών οίκων

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Γιατί επιλέξαμε τα παραπάνω υλικά;

Μεγάλη απόδοση

DIN V VDE V 0126-1-1:2006

Τηρούν όλα τα πρότυπα νησιδοποίησης. Σε περίπτωση απώλειας δικτύου, το σύστημα θα σταματήσει την λειτουργεία για λόγους ασφαλείας

12 χρόνια εγγύηση

Εύκαμπτο Φωτοβολταϊκό Πλαίσιο APOLLOTECK 210Wp